Company Programme
Business Lift Off - Handelsgymnasiet Turøgade Aalborg

Company Programme - 

– et virkelighedsnært entreprenørskabsforløbEr du interesseret i styrke dine kreative, innovative og entreprenørielle kompetencer og konkurrere mod andre elevvirksomheder fra hele Nordjylland?


ALLE elever - uanset studieretning - har mulighed for at deltage (Dog anbefaler vi, at det er elever fra 2g og 3g, der tilmelder sig). Elever med faget innovation deltager i konkurrencen som et led i undervisningen. Man kan tilmelde sig som gruppe eller som individuel og vil blive matchet med andre.


shopsmart
IMG_1271_edited1
IMG_1270
IMG_1275
IMG_1290
IMG_1269

Forløbet starter med, at gruppen finder en idé at arbejde med.


Herefter skal gruppen udvikle virksomheden med udgangspunkt i Business Model Canvas og skal således beslutte sig for virksomhedens

  • Value proposition
  • Kundesegmenter
  • Distributionskanal
  • Promotion
  • Aktiviteter 
  • Nøgleressourcer
  • Samarbejdspartnere
  • Indtægter og omkostninger


Desuden skal der udarbejdes præsentationsmateriale og opbygges en stand
(se eksempler på billederne til venstre).


Arbejdet bliver præsenteret første gang på en messe, der afholdes onsdag den 9. december 2020  i Turøgade (i skoletiden), hvor gruppen får gode råd til at forbedre planerne for virksomheden. Dette er en prøve-messe, hvor målet er at gøre Jer bedre til den regionale messe.


Lørdag den 16. januar 2021 er der regional messe i Aalborg Storcenter, hvor de endelige planer skal præsenteres for en række dommere. De bedste grupper fra denne messe kvalificerer sig til den nationale messe, der afholdes i Odense i uge 6.


Hver gruppe får tildelt en vejleder, der hjælper Jer trygt igennem hele forløbet. I får ikke fravær, når I deltager i Company Programme aktiviteter.

Hvis du har nogen spørgsmål eller bare gerne vil tilmelde dig, skal du skrive til os på mail: blo-ah@ah.dk 

Business Lift Off - Aalborg Handelsgymnasium -Turøgade 1 - 9000 Aalborg   Email: blo-ah@ah.dk