Få iværksætterild i røven
Business Lift Off - Handelsgymnasiet Turøgade Aalborg

FÅ IVÆRKSÆTTER-ILD I RØVEN


ONSDAG DEN 28. OKTOBER KL. 14.00 (auditoriet)


Foredrag v. iværksætter Johanne fra Englerod


Vi får besøg af Johanne, der er 27 år og bor i Nordjylland. Hun har været iværksætter under hele sin studietid siden 2015, hvor hun startede med at skrive sin første kogebog. I 2017 åbnede hun et vegansk online supermarked med 1500+ varenumre, et stort varelager og et stort ansvar. Jeg solgte webshoppen og blev gravid med sin datter. Imens fortsatte hun med at skrive kogebøger og har i dag udgivet 3 kogebøger ved Politikens Forlag.

Fornylig har hun åbnet en webshop der hedder Foodprep.dk der sælger madopbevaring, bæredygtige produkter og selvfølgelig hendes kogebøger.


Johanne vil gerne fortælle om sin iværksætterrejse, om op og nedture, fordelene ved at være iværksætter, også ved at gøre det imens du studerer, men også om ulemperne og de overvejelser man bør gøre inden man bare springer ud.


I dag elsker hun sit arbejde, hun har en fleksibel hverdag, hvor hun kan få familieliv til at hænge sammen med at være selvstændig. For Johanne er motivationen ikke store biler og millioner på kontoen, men arbejdsglæde og fleksibilitet.

Johanne driver til daglig madbloggen: Englerod.dk og driver webshoppen: Foodprep.dk


Nedenfor kan du høre Johanne fortælle om sit foredrag.


Business Lift Off - Aalborg Handelsgymnasium -Turøgade 1 - 9000 Aalborg   Email: blo-ah@ah.dk